Voorwaarden Copyright Contact
Home Bedrijfsinfo Assortiment Proeverij Contact Bestel info Foto Album
26 augustus 2017


Olijven & Olijfolie


Nu bij Ploeger Delicatessen diverse Olijven.

Hierbij wat informatie over deze vrucht;

Olijven groeien aan de olijfboom.

Groene olijven zijn onrijp en hard, zwarte olijven zijn rijp. Hoe donkerder de olijf hoe rijper. Beiden zijn goed te eten. Van olijven wordt ook olijfolie gemaakt.Bergmans botersprits


Utrechts sprits volgens het recept van Pieter Bergman uit 1888. De staven sprits worden gespoten met de oude stalen bus van bakker Bergman. Daarnaast zijn er kleine spritskoekjes, ook wel 'duimpjes' genoemd. De sprits wordt in verschillende verpakkingen verkocht en smaakt nogal zout. Dat maakt het nou zo lekker!


Doosje a 250gr.

26 augustus 2017

Nieuw

Opzoek naar een origineel cadeau

Geef dan een pakket cadeau van bijvoorbeeld wijn of een pakket met allemaal lekkere producten.


Verras uw vriend of vriendin, kennis, collega, uw kind(eren) met zo’n smul pakket.


Voor voorbeelden kijk bij onze kerstpakketten. En natuurlijk kunnen we ze ook helemaal naar wens samenstellen.


Één enkel pakket is voor ons geen probleem, en versturen door heel nederland ook niet.

Vers gebakken nootjes


Levensduur verhogen?

Eet elke dag een handjevol noten!

Gek op nootjes en pinda’s? Dan hebben we goed nieuws voor je! Uit recent onderzoek is namelijk gebleken dat iedereen die minstens 10 gram noten per dag eet, een lager risico heeft om te sterven aan diverse doodsoorzaken dan mensen die dit niet doen. Prima excuus om vanavond of dit weekend nog maar eens een overheerlijke zak nootjes erbij te pakken!

        Herfst    bonbons

26 augustus 2017

26 augustus  2017

26 augustus 2017

GehaktbroodIntussen de lekkerste bal uit Maastricht en nu ook in DE BILT verkrijgbaar mogen we zeggen. Het Saveurs gehaktbrood. Gemaakt van 750 g. gehakt, gekruid en krokant gepaneerd met ons ambachtelijk broodkruim. Lekker in stukjes, snij hem op je boterham, of maak hem warm en lekker bij een frisse salade. Men komt van uit het hele land en zelfs van over de grens voor deze smaakvolle bal. Kortom als je in DE BILT bent neem je hem gewoon mee!

Wild paté …

Het Wildseizoen komt er bijna weer aan.

Tijd voor de wildpatés : Wildzwijn/ Haas met walnoot / Fazant / Eend met mandarijn en Ree met amandel en whisky

En een beetje Uienconfituur erbij is een echte aanrader!


Nog even geduld!

26 augustus 2017


Reypenaer kaas is ongeveer één jaar gerijpt. Hoewel voor kaasbegrippen al zeer oud, ontbreekt hier de scherpe smaak. Deze kaas is juist smeuïg en zacht van smaak, die lang in de mond blijft hangen. Heel belangrijk voor de smaakontwikkeling van onze kazen is de historische rijping in het oude kaaspakhuis. Wij geven onze kazen alle tijd om hun rijke smaak te ontwikkelen.

De rijpingsomstandigheden zijn daarbij essentieël. We laten de natuur juist meespelen met wisselingen in temperatuur en luchtvochtigheid. Bij deze historische rijping in het oude pakhuis is het gewichtsverlies verhoudingsgewijs groot. Naast de rijpingsomstandigheden, is het vakmanschap minstens zo belangrijk dat de gewenste smaak zich optimaal kan ontwikkelen.

Kerstpakketten Thee Koffie Bonbons Wijn Port 1001 Heerlijkheden
Voorwaarden Copyright Contact